Välkommen till Ekoplantans nya hemsida!

Tidigare har du som kund kunnat komma och handla i vår plantskola men i år behöver vi arbeta på ett annat sätt, så plantskolan är stängd för besök. Försäljningen sker i stället via vår facebooksida.

Vi presenterar vårt sortiment av tomatplantor här på hemsidan. En fin samling av 58 tomatsorter som vi odlat i många år. Allt från heirloomtomater från Amishfolket till prisvinnare i smaktester i Australien och USA. Och tomater som tål lagring!

Vi kommer även att ha en del grönsaksplantor och kryddväxter till försäljning men de blir klara vid lite olika tider och vi presenterar dem vid varje försäljningstillfälle på facebooksidan.

Här nedan kan du läsa hur det går till att handla av oss i år.

Välj
Här på hemsidan kan du i lugn och ro välja vilka sorters tomater du vill köpa plantor till. På startsidan finns information om nästa utlämningsdag (kommer inom kort!). Utlämningsdagen är den dag då vi ses på en överenskommen tid och plats för utlämning av plantor. Vi kommer i första hand att ha utlämning i Torsås med omnejd och åtminstone en dag i veckan.

Beställ
Du beställer plantor via Ekoplantans facebooksida. Jag gör ett inlägg när det är dags att beställa plantor till nästa utlämningsdag. Det kan finnas fler sorters plantor än på hemsidan. Du skriver din beställning i en kommentar under inlägget.

Betala
Jag bekräftar din beställning under din kommentar tillsammans med pris. Du kan då swisha på 0730332236 (Monika Hulthe), via bg 5605-1824 eller betala kontant vid utlämningen (ej kortbetalning).

Hämta
På utlämningsdagen ses vi på överenskommen tid och plats och du får dina plantor.

Om något går fel så löser vi det tillsammans.

Ekoplantan har F-skattsedel.